FRAGT OG LEVERING

Frede’s Pæne Ting sender gerne dine varer – vi har sat en pris efter vægt på de mindre varer, som kan være i op til størrelsen af en stor flyttekasse – obs. du betaler kun fragtsatsen for den første vare, du lægger i kurven – resten følger med til samme pris.

For en del af vores varer, vil du se, der er GRATIS FRAGT – det er en service, vi tilbyder – du kan derfor fylde kurven uden at betale fragt ! Du kan også opnå GRATIS FRAGT,  hvis du køber for minimum kr. 499,-  – fragten vil så automatisk blive nulstillet inden betaling.

De helt små ting som f.eks smukker og lyseduge, sender vi i en foret boblekuvert direkte til din postkasse – vær dog obs. på at postekspeditionen for denne type forsendelser kan være en del langsommere end pakkeposten.

For de større tings vedkommende, f.eks møbler, kan fragtprisen være ret høj, og det kan derfor blive ret dyrt at sende disse ting med fragtmand. Derfor vil du se, at vi tilbyder levering af visse varer – både på Sjælland, men også på Fyn, Jylland og Bornholm, kan levering arrangeres efter nærmere aftale, da vi har en kontakt, som kører jævnligt gennem hele Danmark !

Der kan dog være specifikke afhentningssteder for sidstnævnte, hvor du selv afhenter varerne – f.eks Fredericia og Aarhus, men i de tilfælde, vil du blive informeret forud.

Prisen for levering af de større ting vil være fast kr. 250,- på Sjælland og kr. 500,- for øvrige nævnte.

Gratis levering i Slagelse by (indenfor byskiltet) ved køb for minimum 499,-.

Efter byskiltet, men stadig i Slagelse kommune leverer vi gratis, hvis du køber for minimum kr. 700,-.

Levering tilbydes altid “til kantsten” – dvs. at du selv skal sørge for at få varen båret ind til din bolig, efter vi har taget den af bilen – (men vi hjælper naturligvis gerne).